Yhteiskunnallinen vaikuttaja omalla asiantuntijuusalueellaan

Professori Anja Heikkiselle myönnetään tunnustus aktiivisesta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisessä ja sidosryhmäyhteistyöstä. Hän on rakentanut yhteistyömallin yliopiston ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Hän on myös aktiivinen toimija oman tutkimusryhmänsä kanssa mm. organisoimalla pakolaisapua ja yhteistoimintaa maahanmuuttajille.

Muut palkitut

Opetusteko

Kasvatustieteiden tiedekunnan yliopistopedagogiikkatiimin jäsenet, yliopistonlehtori Johanna Annala, yliopistonlehtori Juha Himanka, yliopisto-opettaja Milla Kinnunen, yliopistonlehtori Jyri Linden, yliopistonlehtori Terhi Skaniakos ja projektipäällikkö Outi Stuber ovat luoneet joustavia korkeakoulupedagogiikan koulutuskokonaisuuksia toteutettaviksi Tampereen yliopistossa, mutta erityisesti tiedekunnan kansainvälisessä koulutustoiminnassa. “Blended learning”  idealla toteutetut koulutukset ovat hyvin erilaisiin tarpeisiin muokkautuvia ja kohderyhmän toimintaa kehittäviä. Ryhmä on myös toiminnallaan vahvistanut tiedekunnan merkitystä yliopistoyhteisössä.

Tiedeteko

Professori Veli-Matti Värille myönnetään tunnustus ansiokkaasta kasvatusfilosofian alan väitöskirjojen ohjaustyöstä.

Työyhteisön toiminnan ja työkulttuurin kehittäminen

Hallintosihteeri Tuula Ojansivu-Lämsälle myönnetään tiedekunnan tunnustus yleishallinnon tukipalvelutehtävästä. Hänen työtehtäviensä tulokset auttavat tiedekunnan henkilöstöä selviytymään työpäivästään, ja näiden tulosten puuttuminen ymmärretään vasta sitten kun tuloksia ei ole nähtävissä. Hänellä on esimerkillinen työnteon asenne sekä valmius tarttua ja ratkaista yleishallinnon monia haasteita.


Lähde: Edun tiedote 19.03.2018, Päivi Svärd

 

Advertisements